MENY

*****

*****Validerade html-sidor

Validerade stylessheets
ATT TÄNKA PÅ

Checklista

Tomt
Hustyp
Bygglov
Lånelöfte från bank
Vatten & avlopp

Bygganmälan & bygglov

Det varierar hur lång handläggningstid kommunerna har. Vissa har lång handläggningstid, bland annat Knivsta. Så räkna med att det kan ta tid!

Att bygga nytt
Har du en dröm?

Det är många människors dröm att få bygga ett alldeles eget hus, kanske med en liten lättskött tomt eller en stor tomt på landet. Allt är nytt och fräscht och planlagt precis efter era egna önskemål. Samtidigt är det en av de största investeringar många människor gör och det kräver både plannering och tålamod. Det är mycket att tänka på, allt kostar och det är många, många detaljer......ni ska ju bestämma precis ALLT själva!

Från det att ni bestämmer er för var ni vill bo tills ni har hittat en tomt och fått bygglov kan det ta lång tid. Annat som måste bestämmas är om ni vill köpa ett nyckelfärdigt hus eller om ni vill ha ett lösvirkeshus. Det finns många producenter av nyckelfärdiga hus och det lönar sig att jämföra priser och utföranden. Vi kan hjälpa er att få ett nyckelfärdigt hus på plats.

Om ni bestämmer er för ett lösvirkeshus har vi lång erfarenhet av att bygga sådana. Ni kan välja att anlita en arkitekt eller så hjälper vi till att ta fram ritningar.

Vill ni veta mer om oss eller vill ni anlita oss för ditt husbygge är ni välkomna att ringa oss på 018-34 15 20 eller 070 - 662 77 18 (Johan).